Logo

Cocktailfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pasteuriserede æggeblommer  
125 gram sukker  
4 blade husblas  
sherry efter smag  
2 ½ dl piskefløde  
4 pasteuriserede æggehvider
hakkede cocktailbær
evt hakkede nødder og chokolade 
Pynt:  
Flødeskum
cocktailbær 
Blade af frisk citronmelisse
 
Æggeblommer og sukker piskes hvidt.
Husblasen blødes op i koldt vand, vrides og smeltes i sherryen over vandbad.
Fløden piskes let og vendes i æggesnapsen. heri vendes husblasen og til slut stiftpiskede æggehvider og cocktailbær.
Pyntes med flødeskum og cocktailbær, citronmelisse eller orangestænger eller chokoladekringler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her