Logo

Dajmis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g flormelis
12 æg
250 g sukker
1 l. piskefløde
200 g mørk chokolade
300 g Dajm-kugler eller Dajm-plader

Æggehvider piskes stive. Sukker vendes forsigtigt i.
Æggeblommer og flormelis piskes hvide og skummende.
Fløden piskes stiv.
Chokoladen hakkes.
Alle ingredienser blandes og røres forsigtigt sammen.
Hældes i form og fryses.
Røres et par gange under indfrysning.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 1782 gange.
Annoncører

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

Gode tilbud til dig

Vil du annoncere?
Fodspor
Feedback
Tip en ven