Logo

Dajmis

Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook
150 g flormelis
12 æg
250 g sukker
1 l. piskefløde
200 g mørk chokolade
300 g Dajm-kugler eller Dajm-plader

Æggehvider piskes stive. Sukker vendes forsigtigt i.
Æggeblommer og flormelis piskes hvide og skummende.
Fløden piskes stiv.
Chokoladen hakkes.
Alle ingredienser blandes og røres forsigtigt sammen.
Hældes i form og fryses.
Røres et par gange under indfrysning.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 1755 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

TAGS

Gode tilbud til dig

Fodspor
Feedback
Tip en ven