Logo

Jordbæris med ahorn-nøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l jordbæris
1 dl vand
1 dl ahornsirup
1 spsk kartoffelmel
2 dråber vaniljeessens
75 g hakkede nødder
 
Bring vandet i kog og tilsæt ahornsirup.
Rør kartoffelmel ud i 1 spsk koldt vand.
Rør det i væsken.
Kog 4 minutter til saucen er jævn.
Rør vanilje og nødder i.
Server til isen der er skåret i store tern. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.497 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her