Logo

Jordbærromanoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g friske jordbær
saft af 1 appelsin
1 tsk pulveriseret pomeransskal
½ dl orangelikør
2 dl piskefløde pisket til skum
 
Bærrene pilles, skylles og afdryppes.
De marineres nogle timer i appelsinsaft, pomeransskal og likør.
Frugten dækkes med flødeskum lige før serveringen.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her