Mandler
udstenede dadler
skivet frugt f. eks. bananer jordbær ferskner nectariner osv
Cashewnødder
friskpresset appelsinsaft
frøene fra en halv stang vanilje
evt. frosne bær
Mandler foodprocesses til konsistens som gryn, udstenede dadler tilsættes til det hænger sammen i en stor klump og man frygter for sin foodprocessor.
Ikke for mange dadler, da bunden dels bliver for sød, dels for klistret. Bunden fryses for at give konsistens, indtil 15-30 min før spisning.
Bunden dækkes af skivet frugt, f. eks. bananer, jordbær, ferskner, nectariner, osv.
Overhældes med f. eks. cashewcreme (men mandel- eller macadamiacreme er også vidunderligt):
Cashewnødder blendes med friskpresset appelsinsaft og frøene fra en halv stang vanilje.
For at give anden smag og farve kan tilsættes frosne bær.
Jordbær er geniale, skovbærblanding giver en virkelig sexet farve, hindbær giver mere konsistens pga de små 'kerner'.
Blåbær er ren luksus.