1 mangofrugt
Saft og skal af 1 limefrugt
4 blade husblas
150 g sukker
3 æggehvider
1 ½ dl piskefløde eller 2 ½ dl ymer
Befri mangokød for den flade sten og skrællen.
Riv limeskallen og gem den. Blend mangokød med limesaften.
Udblød husblassen i koldt vand.
Opløs sukkeret for jævn varme i en gryde med ½ dl vand.
Pisk hviderne stive, tilsæt under kraftig piskning det smeltede sukker og den revne limeskal og straks efter den udblødte husblas.
Pisk til skummet er kølet af.
Med fløde:
Pisk fløden stiv. Vend ca. en tredjedel af mangopuréen i flødeskummet. Vend de afkølede hvider forsigtigt i, de to slags skum skal ikke blandes helt.
Vend endnu en tredjedel af mangopuréen i moussen og fordel den i 4-5 portionsskåle.
Med ymer:
Vend en tredjedel af puréen i ymeren og vend forsigtigt de afkølede piskede hvider i.
Vend endnu en tredjedel af mangopuréen i moussen og fordel den i portionsskåle.
Smag den sidste tredjedel af mangopuréen til med sukker og server den til moussen