2 store modne mango
Sukkerlage:
1 dl sukker
1 dl vand
saft af 2 store appelsiner
1 æggehvide
100 g flormelis
Pynt: kernerne fra et granatæble
Skræl mangofrugterne og skær kødet fra den store sten i midten.
Kødet kan være meget trævlet, så man må være lidt tålmodig.
Kog en sukkerlage af vand og sukker og purer frugtkødet sammen med sukkerlagen og citrussaften i blenderen.
Kom massen i en plasticboks og frys sorbeten i ca. 3 timer.
Pisk æggehviden stiv og tilsæt sukker.
Pisk marengsmassen godt sammen.
Tag isen ud af fryseren og pisk den op med håndmixeren.
Pisk marengsmassen ind i isen og frys den igen.
Husk at tage sorbeten ud af fryseren ca. 15 min før anretning.
Form sorbeten til kugler og pynt den evt. med kerner af granatæble (de kan være meget sure!)