Bund:
500 g mørk chokolade
500 g blødt smør
500 g flormelis
18 æggeblommer
18 hvider
Mousse:
600 g mørk chokolade
¼ liter mælk
100 g smør
15 æggehvider
250 g sukker
5 æggeblommer
6 blade husblas (12 gram)
Bund:
Chokolade og smør smeltes over vandbad
Flormelis og blommer piskes hvidt
Hviderne piskes stive
Chokolade/smør blandingen vendes sammen med de piskede blommer og sukker og vendes tilsidst sammen med de piskede hvider.
Smøres ud i ringform eller på bradebande i ca. 4-5 cm tykkelse, bages ved 170°C i ca. 20 min.
Mousse:
Chokolade, smør og mælk smeltes
Æggehvider og sukker piskes
Den let afkølede chokolademasse vendes med de 5 æggeblommer og de udblødte og smeltede blade husblas, vendes herefter forsigtigt med de piskede æggerhvider. smøres derefter på de kolde bunde så der er lige meget mousse som bund.