Logo

Marinerede Æbler med Fromage blanc

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 uskrællede Elstar æbler
6 dl æblejuice
1 ½ dl rørsukker
4 hele stjerneanis
lidt citronmelisseblade
225 g Fromage Blanc

Stilk og blomst fjernes fra æblerne og halver dem. Bring juicen og sukkeret i kog i en tykbundet gryde og læg æblerne heri og lad dem koge i ca 1 min under låg. Tag dem op og læg dem i en pose. Kog siruppen yderligger i 10 min. og hæld dem over æblerne og læg dem i køleskabet i 2 timer husk at vende posen.

Bland Fromage Blanc med 2 spsk af den afkølede sirup og server desserten med citronmelisseblade og cremen til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her