100 g vaniljeis
100 g jordbæris
1 honningmelon
1 kurv hindbær
6 jordbær
1 spsk sukker
saften fra 1 citron
mynteblade
Sauce:
1 kurv jordbær
1 spsk sukker
saften fra 1 citron
Skyl og del melonen i 2 på langs.
Brug en skarp kniv og lav en fin sik-sak kant på hver halvdel.
Fjern kernerne og tag kødet ud med et kuglejern.
Læg melonkuglerne i en skål.
Skyl og tør hindbærrene, læg dem og delte jordbær i skålen til melonen.
Strø sukker på og vend rundt, tilsæt citronsaften og rør forsigtigt igen.
Skyl bærrene tør dem og kom dem i en blender, med sukker og citronsaft.
Saucen blendes til den er jævn, serveres i en skål ved siden af.
Lad isen blive lidt blød, lav derefter kugler med en isske.
Fyld melonhalvdelene med bær, melon og iskugler.
Pynt med mynteblade og server straks.