Den cremede milkshake med jordbær kan både serveres som
dessert og et friskt mellemmåltid. Smelt evt. lidt chokolade og dyp friske
jordbær til en dekorativ lækkerbisken.
Arbejdstid: 10min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene
så halver portionen.
#
300 g jordbær
¼ l vaniljeis
2 dl sødmælk
*
Skyl og nip jordbærrene.
Del isen i mindre stykker og læg dem i et blenderglas med
mælk og jordbær.
Blend det jævnt og fordel straks i høje glas.
Server med sugerør.
Jordbær med chokolade
Arbejdstid: 10 min. (4 personer)
#
500 g jordbær
200 g mørk og/eller hvid chokolade
*
Skyl bærrene og sørg for, at de er helt tørre.
Lad haserne blive på.
Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad.
Dyp jordbærrene halvt i chokoladen et ad gangen og læg dem
til tørring på et stykke bagepapir.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin