Logo

Mokkaparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
1 spsk pulverkaffe
1 spsk vand
2 ½ dl piskefløde
vaniljesukker
 
Pynt:
15 g god og bitter chokolade
1 spsk mandelflager
chokolade-moccabønner
 
Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret.
Opløs kaffen i varmt vand og rør den i æggemassen.
Pisk fløden stiv.
Gem et par spiseskefulde til pynt.
Bland resten i æggemassen.
Hæld massen i en skål eller fordel den i 4 glas.
Frys den i 3-4 timer.
 
Pynt isen med flødeskum reven chokolade, mandelflager og chokoladebønner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her