350 g bløde svesker uden sten
1 dl cognac eller vand
12 blade husblas
4 dl piskefløde
4 æg
1 ½ dl sukker
reven skal og saft fra 2 citroner
2-3 spsk reven mørk chokolade
Læg sveskerne i en skål. Hæld cognac eller vand over, dæk dem med folie og lad dem stå i 2 timer. Rør i dem et par gange undervejs.
Læg husblasen i koldt vand, blad for blad, så de ikke klæber sammen.
Pisk 3 dl af fløden. Del æggene og pisk æggeblommer og sukker til en luftig dej. Pisk hviderne til hårdt skum.
Kram vandet ud af husblasen og smelt den over svag varme i en kasserolle.
Bland æggedejen med citronskal, citronsaft, husblas og den piskede fløde. Vend æggehviderne i med store tag. Stil fromagen i køleskab og lad den blive stiv, ca 3 timer.
Lad sveskerne dryppe af. Lav en høj af sveskerne midt på et rundt fad. Dæk dem med citronfromagen.
Pisk resten af fløden og bred den over muldvarpeskuddet. Lad det stå koldt i 1 time. Drys med reven chokolade lige inden serveringen.