Logo

Rabarbertærte med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g hvedemel
125 g smør
75 g sukker
1 æg
 
Endvidere:
50 g smør
50 g flormelis
1 æg
100 g marcipan groftreven
 
Fyld:
400 g rabarberstykker
200 g sukker
 
flødeskum
 
Findel smørret i melet og tilsæt sukker.
Kom ægget i og saml dejen.
Beklæd en smurt tærteform, 22 cm i diameter med dejen.
 

Fyld: Rør alle ingredienserne sammen og kom dem i tærten.
Bag tærten midt i ovnen ved 175ºC i 20-25 minutter.
Lad imens rabarber mørne med sukker i 5 minutter i en gryde.
Lad dem svale.
Top rabarber på tærten og pynt med flødeskum før servering, eller
server det til.
Tips: Fryseegnet uden rabarber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her