Logo

Tærtebund med chokoladeovertræk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

en tærtebund
pålægchokolade
 
Lun bunden i ovnen et øjeblik og dæk med chokoladepålæg.
Efter et øjeblik smelter chokoladen og bunden kan tages ud til afkøling.
Når chokoladen er størknet kan bunden fyldes med frugt og creme uden at blive våd og svampet. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her