Logo

Varm bananasplit

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bananer
100 g chokoladeknapper
1 lille pose mandelsplitter
1 dl piskefløde
8 kugler is

Skyl bananerne, de skal ikke skrælles.
Læg dem så de ikke triller i et fad. Flæk dem på langs.
Pres chokoladeknapper og mandelsplitter ned i frugtkødet, og stil dem i en forvarmet ovn v. 100ºC i ca. 10 min.
Hold øje med dem, chokoladen skal smelte, men må ikke branke.
Server med flødeskum og is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her