Logo

Æggestand i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 bæger pasteuriseret hele æg uden skal

Ryst bægeret.
Tag låget/foliet af et bæger med hele æg uden skal.
Sæt det i mikroovnen på 450 W i 2 min. ( VIGTIGT: Bægeret smelter ved højere varme)
Lad æggestanden køle et par min. i bægeret.
Vend det ud og lad det blive koldt, der vil dog være små luft huller i æggestanden.
Skær det i de ønskede stykker og pynt evt. dit smørrebrød.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (6 stemmer)
Siden er blevet set 4317 gange.
Annoncører

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

Gode tilbud til dig

Vil du annoncere?
Fodspor
Feedback
Tip en ven