Logo

Afrikanske ribben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ca 1 1/2 kg ribben
2. spsk smør
1 dl olie
4-5 hele kanel
3-4 fed hvidløg
Saft af 2 ds abrikoser
 
Ribbene brunes godt i smør og olie, de skal være meget mørke.
Tilsæt vand, saft fra abrikoser og krydderier.
Lad det småsimre ca 1 time.
Server ris til og inden retten er helt færdig varmes abrikoserne i gryden sammen med benene.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (1 stemmer)
Siden er blevet set 469 gange.

Kommentarer

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.
Annoncører

TAGS

Gode tilbud til dig

Vil du annoncere?
Fodspor
Feedback
Tip en ven