Logo

Agurke/rabarbersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skræl en agurk og skær den i tykke skiver.
Gør det samme med 2-3 stængler rabarber.
Begge dele saltes (1 spsk salt) og drysses med 1 spsk brun rørsukker.
Lad det hvile i ca. 15 min. og vrid det fri for vand.
Kog 2 dl vand og 1 dl rørsukker op, smag til med en god vineddike, og lad
agurk og rabarber trække heri i 1 døgn.
Vend fx lidt friskhakket dild i inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her