Logo

Agurkesalat og en god tørret pølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

agurk
2 spsk groft salt
yoghurt naturel
salt
peber
pølse
flûtes
peberfrugt
 
Skær agurken i tynde skiver og bland skiverne med 2 spsk groft salt og
lad dem trække 30 min.
Hæld imens yoghurt naturel i et kaffefilter og lad den dryppe af lige så
længe.
Skyl saltet af agurkerne i en sigte og dup dem tørre.
Kom den drænede yoghurt i en skål.
Bland agurkeskiverne i yoghurten og smag til med salt og peber.
Kom yoghurtsalaten i en bøtte.


Til madpakke: Pak pølse, flûtes og peberfrugt ind hver for sig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her