Logo

Alliancesyltetøj med bær - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Alliancesyltetøj med bær - Marie's

½ kg ribs

½ kg solbær

½ kg jordbær

700 g sukker

geléringsmiddel

 

Rib og skyl solbær og ribs og læg dem lagvis i en gryde med nippede jord­bær og sukker.

Lad det stå og trække et par timer, så frugten når at safte.

Bring det langsomt til kogepunktet og lad det koge uden låg og ved svag varme i 8-10 minutter.

Tag gryden fra varmen og tilsæt geléringsmiddel til marmelade (se brugsanvisning). Hæld på rene glas og bind straks til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.829 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her