Logo

Amerikansk frugtsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 citron
1 appelsin
1 æg
piskefløde
frisk frugt

 
Saften af citron og appelsin varmes.
Æg og sukker piskes godt (æggesnaps lignende).
Saften tilsættes og det hele piskes ved svag varme til cremen er jævn.
Cremen afkøles og vendes i flødeskum.
Frugt: æbler, pærer, banan skæres i små stykker, vindruer halveres og blandes i tilsidst.
Kan evt. tilsættes hakket chokolade og hakkede nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her