Logo

Ananasdessert ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer
 
4 blade husblas
saften af en appelsin
2 ½ dl ylette
2 spsk ananas mos
2 æggehvider
Citronmelisse til pynt
 
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min.
Tag den op og knug vandet af.
Varm appelsinsaften op og smelt husblasen heri. Afkøles.
Bland yletten med ananasmos og tilsæt appelsinsaft og husblas under omrøring.
Pisk æggehviderne meget stive og vend dem forsigtigt i ananasblandingen.
Stil den koldt mindst en time.
Pynt evt. med lidt frisk citronmelisse.
 
Næringsindhold i 2 portioner
kj 1330, kcal 317, fibre 2 g, fedt 4 g, kolesterol 12 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her