Logo

Ananaskage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
75 g mandler
150 g sukker ( 1 ½ dl )
1 spsk pulverkaffe
1 tsk bagepulver
2 spsk appelsinsaft
3 æggehvider

Fyld:
4 - 5 dl piskefløde
1 ds annanasmos (400-450 g)

Mal mandlerne gennem mandelkværnen eller kom dem i blender eller foodprocessor.
Bland de malede mandler med sukker, pulverkaffe, bagepulver og appelsinsaft i en skål.
Pisk æggehviderne meget stive og bland dem forsigtigt med mandelblandingen.
Tegn en cirkel, ca. 22 cm i diameter, på bagepapir og fordel heri.
Man kan også bage bunden i en velsmurt springform eller en form beklædt med bagepapir.
Bag bunden 30-35 min ved 175°C i den nederste halvdel af ovnen.
Lad bunden svale lidt på pladen, før den forsigtigt lempes over på en
bagerist for at blive kold.
Bunden lægges på et kagefad.
Pisk fløden til skum.
Fordel flødeskum og dernæst ananasmos på den kolde kagebund.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her