Logo

Ananasringe, bagt med kanel - 0 fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fedtfattig dessert med ananasringe med sukker og kanel der bages i ovnen. Alternativt kan man bruge ananassen til caribiske spid med banan og honning. Se begge opskifter her.

 

 

4 personer
 
1 lille ananas, skrællet og stokken fjernet
50 g mørk rørsukker
1 tsk stødt kanel
en knivspids mild chili­pulver
melis til at drysse over
 
Skær ananasen i 1 cm ringe og dup ringene tørre med køk­kenrulle.
Kom resten af ingredienserne i en stor plasticpose og bland godt.
Kom nogle få ananasringe i plasticposen ad gangen og vend dem godt rundt.
Tag dem derefter ud og læg dem i et ovnfast fad.
Gentag processen med resten af ananasringene.
Læg ananasringene på en bageplade beklædt med folie og drys sukker over.
Bag i en forvarmet ovn ved 200ºC i 20 minutter.
Server eventuelt med fedtfattig fromage frais til.
 
kJ 430; protein 1 g; fedt O g; kulhydrat 26 g
 
Variation: Caribiske spid (4 personer)
1 lille ananas, skrællet, stokken fjernet og derefter skåret i mindre stykker
1 fast banan, skåret i mindre stykker
3 spsk flydende honning
2 spsk citronsaft
 
Læg 8 træspid i varmt vand i 10 minutter.
Lad dem der­efter dryppe af.
Stik ananas- og bananstykker på spiddene.
Bland derefter honning og citronsaft.
Læg spiddene på en grillpande.
Pensl frugten med hon­ningmarinaden og grill over medium varme i 20 minutter.
Vend spiddene jævnligt, indtil frugten er færdig.
 
kJ 600; protein 1 g; fedt 0 g; kulhydrat 36 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her