Logo

Apollonsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

10 store gulerødder
½ løg
1 grøn peberfrugt
½ dl solsikkekerner
1 bouillonterning
½ dl vand
saft fra ½ citron
2 æggeblommer
1 ½ dl yoghurt naturel
*


Gulerødder, løg og peberfrugten skæres i mindre stykker.

Stykkerne blendes med citronsaft, bouillon og solsikkekerner og vand.

Æggeblommerne piskes sammen og blandes med yoghurten.

Rør derefter blandingen i suppen.

Server med godt brød.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her