Logo

Appelsin- og grapefrugtmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

1 grapefrugt

1 citron

5 tyndskallede appelsiner

1 liter kogende vand

1 ¾ kg sukker

2 tsk citronsyre

1 spsk melis

 

Frugten vaskes og deles i kvarte og skæres i papirstynde skiver.

Kernerne tages fra og pakkes i en lille gazepose og kommes med i gryden.

Frugten overhæl­des med kogende vand og trækker under låg til næste dag.

Så koges den ca. 40 min og sukkeret tilsættes, og marmeladen koger yderligere 40 min under låg.

Så kan du tage en spsk marmelade og komme på en tallerken for at se, om den stivner, og gør den det, er den færdig.

Po­sen med kerner tages op, og citronsyren røres med sukkeret og kommes i.

Marme­laden kommes på glas og behøver ikke konserveringsmiddel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her