Logo

Appelsin og spinatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(grøn salat)

 

4 mellemstore appelsiner
10–12 blade spinat
1 rødløg i skiver
1 ¼ dl udstenede sorte oliven
¼ dl olivenolie
⅔ dl rødvinseddike
¼ dl ristede pinjekerner

Læg hver appelsin på et spækbræt.
Skær en 2 cm. tyk skive af hver ende – helt ind til frugtkødet.
Fjern skal og den hvide hinde med en skarp kniv.
Del appelsinerne i fileter ved forsigtigt at skære ned mellem hinderne og frugtkødet, med en lille skarp kniv.
Skær ind over en skål, så saften samles op.
Riv spinatbladene i små stykker og læg dem i en stor skål.
Kom appelsinfileter og sorte oliven i skålen.
Pisk olie og vineddike godt sammen i en lille skål.
Hæld dressingen over salaten i en salatskål.
Drys med pinjekerner og server straks salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her