Logo

Appelsinboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

100 g smør

1 dl fløde

25 g gær

1 æg

1 spsk sukker

1 knsp. salt

reven skal af 1 appelsin

40 g hakket sukat

25 g hakkede nødder

50 g rosiner

360 g hvedemel

Glasur: 100 g flormelis og 2 dl appelsinsaft

 

Smelt fedtstoffet og rør gæren med fløde.

Pisk æg, sukker og salt sammen og tilsæt gærvæden og fedtstoffet.

Bland reven ap­pelsinskal, sukat, nødder, rosiner og melet i og ælt dejen godt sammen.

Stil til hæv­ning ca. 30 min, bag bollerne ved 200°C ca. 15 min.

Kom evt. glasur på bollerne, før de serveres.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her