Logo

Appelsinmarmelade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brug appelsiner uden sten. Det er de bedste.

1 kg grundigt rengjorte appelsiner
1 kg sukker
1 spsk flydende Atamon

De rengjorte, hele appelsiner hakkes fint. Det gøres nemmest i en foodprocessor. De koges langsomt med sukkeret til massen er tyk og klar. Atamon blandes i og marmeladen fyldes i rene, skoldede glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her