Logo

Asparges grillede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-6 friske grønne asparges
olivenolie
salt og peber
smør
estragonolie

Skræl og bræk den træagtige ende af fem-seks asparges. Læg dem i kogende vand tilsat salt i et-to minutter, eller til farven er stærk grøn. Læg derefter aspargesene i isvand, så de bevarer farven. Når kartoffelmos-saucen er lavet, kan aspargesene grilles på en grillpande i lidt olivenolie. De krydres med salt og peber og vendes, når de har fået grillmærker på den ene side. De pensles med smør, og peber drysses over endnu en gang. Aspargesene anrettes oven på kartoffelmos-saucen, og der lægges en klat smør ovenpå og stænkes med estragonolie.

Kartoffelmos-sauce

en lind kartoffelmos af fløde, mælk og smør
et bundt snittet forårsløg

Smelt smør på en pande og sautér de snittede forårsløg. Krydr med peber og salt og vend dem på panden et øjeblik. Rør forårsløgene i kartoffelmosen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her