Logo

Asparges med andehjerter samt pistacie coulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

grillede med sort sesam

10 stk Grønne asparges
10 g Sort sesam (knust)
6 stk Andehjerter
120 g Pistacienødder
1 dl Oliven olie
4 stilke Anis isop
15 g Tørret brød (som er ristet i smør til brunt)

De grønne asparges renses og pensles med olivenolie og krydres med sort sesam hvorefter de grilles til de er færdige. Den samme proces gøres med ande hjerterne. Pistacienødderne bages i ca. 4 min og blendes med olivenolien til en glat homogen konsistens tilsmages med salt.
Det hele anrettes og drysses med tørret brød og anis isop…

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her