Logo

Aspargestærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 plader optøet butterdej
1 dåse asparges
3 æg
1 dl cremefraiche
hvid peber

De to plader butterdej rulles ud og lægges i en smurt tærteform.

Forbages ca. 15 min. ved 200°C.
Æg, cremefraiche og lidt af aspargesvandet piskes sammen.
Tilsæt asparges og krydr med hvid peber.
Hæld blandingen på den forbagt tærtebund.
Den sidste butterdejsplade udrulles og skæres i strimler, der lægges på i et pænt gittermønster.
Pensles med æg og bager videre i 30 min. ved 200°C.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her