Logo

Bøf bourguignonne ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 port.
100 g oksekød af inderlår og bov
½ spsk plante/stegemargarine
½ stk løg
½ stk gulerod
½ spsk tomatpure
1 dl vand + ½ bouillonterning
1 dl rødvin
½ fed hvidløg
1 nip timian
½ laurbærblad
1 nip salt
1 nip groftkværnet sort eller hvid peber
50 g skalotteløg eller perleløg
50 g champignoner
¼ stk gulerod
 
Skær kødet i terninger.
Brun det i margarine på en pande, lidt ad gangen i flere omgange og læg det efterhånden over i en gryde.
Pil løgene og skær dem i kvarte.
Skær gulerødderne i stykker.
Kom løg og gulerødder i gryden og tilsæt tomatpure, vand, bouillonterning og rødvin.
Pres hvidløget og til­sæt det og krydderierne.
Giv det hele et opkog.
Læg låg på gryden og lad det simre ved meget svag var­me, til kødet er mørt, ca. 45 min.
Pil skalotteløgene.
Rens champignonerne og skær guleroden i skiver.
Kom det hele i gryden og lad det simre 15 minutter mere.
Server hertil kogte kartofler eller ris og råkost­salat med vinaigrettesauce.
Slut af med 1 frugt.
 
Næringsindhold i 1 portion gryderet og 2 mellemstore kartof­ler, råkostsalat med ½ spsk vinaigrettesauce og 1 portion fyldt ananas
kj 2490, kcal 600, fibre 10,6 g, fedt 20,0 g (30E%), mættet fedt 6,4 g, flerumættet fedt 4,5g, P/S 0,7, kolesterol 70mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her