Logo

Balinesisk tunsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne balinesiske suppe består af frisk tun, der bliver marineret dagen før retten skal bruges i soja og limesaft. Herudover bruges der bok choy, der bruges meget i det asiatiske køkken.

 

 

Mariner et stykke frisk tun i en marinade af soja og limesaft dagen før den skal bruges.

Skær bok choy eller sølvbede i kvarter på langs og halver dem yderligere, så det bliver ottendedele.
Sauter dem i lidt olie og tilsæt hakket frisk chili, skåret forårsløg, limesaft og en hel skive lime og hæld tunbouillon på. Lad det simre. Kom skiver af marineret tun i til allersidst. Varm igennem i et halvt minut, eller mindre, og server i skåle.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her