Logo

Balsamicosauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Balsamicosauce, her lavet med skalotteløg, rødvin og kalvebouillion er et fint alternativ til en mere fed flødebaseret sauce. Passer fint til mange kødretter.

 

100 g finthakket skalotteløg
1 dl rødvin
1 spsk olie til stegning
½ l. mørk kalvebouillon
5 cl. balsamico
1 tsk salt
½ tsk peber

Begynd med at sautere løgene i lidt olie. Tilsæt aceto balsamico, vin og kalvefond. Kog væsken ind til det halve og smag saucen til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 9.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her