Logo

Bananbrød med hytteost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bananbrød er en kagelignende brød. I denne opskift bliver der brugt hytteost hvilket giver en lidt anden smag end i normale bananbrød.

 

2 store æggehvider
75 g sukker
115 g hytteost med vallen siet fra
1-1,5 dl honning
1 tsk vaniljeessens
2 overmodne bananer, mosede
1 spsk olie
225 g fuldkornsmel
1 ½ tsk bagepulver
1 tsk natron
½ tsk støt kanel
1 tsk skummetmælk

   
Pisk æggehvider med sukker, siet hytteost, honning og vaniljeessens.
Bland det med de mosede bananer og olien.
Sigt hvedemel, bagepulver, natron og kanel og kom det i dejen.
Hæld mælken i og rør det hele til det lige netop hænger sammen.
Hældes i en 1 kg bageform beklædt med bagepapir.
Bages ved 180ºC i 60-75 min.
Brødet skal afkøle i formen i ca. 10 min. inden det lægges på bagerist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her