Logo

Bananpålæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne simple ret med banan, rosiner og kokosmel kan både bruges som smørrepålæg eller tilbehør til for eksempel ris eller karryretter. Velbekomme

 

 

 

2 bananer

1 dl rosiner

1 dl kokosmel

 

Bananerne skives og ristes ved svag varme på en pande sammen med rosiner og kokos.

Vend delene med en paletkniv.

Serveres både lunken og kold som smøre­pålæg eller tilbehør til ris og karryretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her