Logo

Basilikumkartofler - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Basilikumkartofler - diabetiker

Ide til lækkert mellemmåltid eller tilbehør

 

# Ingredienser

200 g kartofler

2 tomater

1 fed hvidløg

½ bundt basilikum

1 tsk olie

20 g samsø (30+)

 

* Tilberedning

A. Kog kartoflerne møre med skræl i saltet vand, ca 25 min.

 

B.) Hæld kogende vand over tomaterne, flå dem og skær dem i tern.

Pil hvidløget og skær det i tern.

Skær basilikumbladene i strimler og bland dem med tomat, hvidløg og olivenolie.

 

C. Halver kartoflerne, kom basilikumblandingen på, derefter osten og bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 10 min.

 

Pr portion 1260/301 kJ/kcal. 11 g protein. 9 g fedt. 39 g kulhydrat. 7 g fibre.

 

Tips: Stil om sommeren basilikumplanten på en solrig altan, så vokser den endnu kraftigere og giver endnu mere krydrede blade. Men det bliver også hurtigt for koldt for den varmeelskende plante. Allerede under 15 °C indstiller den væksten!



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
13022-08-2014 18:16:17 Ingrid Taarnhøj
God opskrift

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her