Logo

Benløse fugle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Selvom navnet antyder indhold af fugl, laves benløse fugle oftestaf oksekød. Her bruges en okseklup samt spæk til at holde sammen på kødet. Retten serveres med vildt sauce, hvide kartofler og rødkål.

 

 

4 personer

Okseklump
100 g spæk
100 g margarine
salt, peber,
kulør
Ribsgele
Vildt sauce:
50 g margarine
2 spsk hvedemel
¼ l vand
¼ l mælk

De tynde kødskiver bankes ud. Rulles sammen med en tynd skive røget spæk, en tandstikker stikkes igennem kødrullen på langs. Brunes og steges i vildtsauce i ca 1 time.
Vildsauce: Margarinen brunes let melet tilsættes og bages igennem med mælk der er blandet op med vandet, lidt efter lidt og koger igennem før hver tilsætning af vædske. Tilsæt kulør, ribsgele, salt og peber.
Serveres med hvide kartofler og rødkål.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her