Logo

Bigoli pasta med suder og rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I Bigoli con salsa di tinca e rucola- eller på dansk bigolipasta med suder og rucola er en spændende pastaret med bigolipasta, der er tykke spaghettier samt suder som er en karpefisk.

 

 

I Bigoli con salsa di tinca e rucola - 4 personer
 
500 g suder
100 g extra jomfruolivenolie
1 gulerod
1 løg
3 fed hvidløg
Bladselleri
1 glas tør hvidvin
200 g tomatkød
100 g rucola
300 g bigoli pasta (tyk spaghetti)
Salt, peber
 
Kog suderen omhyggelig og pil alt kød af.
Hak alle grønsager groft og sauter i olive­nolie i en sauterpande i 5-6 minutter.
Læg suderkødet i, hæld hvidvin på og sauter ved højt blus.
Tilsæt derefter hakket rucola og tomatkød og lad simre ved lavt blus i 20 minutter. Smag til med salt og peber.
Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog al dente.
Vend pastaen i salsaen og server i rygende varme tallerkener

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her