Logo

Blodappelsinsorbet med hindbærpuresauce og frisk frugt ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne hjertevenlige dessert med blodappelsinsorbet med hindbærpuresauce og frisk frugt næste gang du har gæster. Du kan lave sorbeten med eller uden ismaskine. Frugten kan du også varier

 

1 port.
1 dl saft fra blodappelsiner
eller 1 ½ spsk frosset koncentreret juice
½ dl vand
¾ spsk sukker
(2-4 spsk campari)
 
Tilbehør
¼ pk frosne hindbær (65 g)
¼ stk appelsin
1 stk kiwifrugter
citronmelisse eller mynte
 
Opløs sukkeret i appelsinsaften og smag det evt. til med campari.
For at en sorbet skal blive blød og smidig, skal sukkerindholdet være 14-16%, det be­tyder, at det ikke går an at sænke mængden af suk­ker for meget.
Kør blandingen i en ismaskine eller frys den i fryseren og lav også en solbærsorbet på samme måde.
Blend hindbærrene og passer dem gennem en sigte.
Skræl appelsinen med en kniv, så alt det hvi­de fjernes.
Skær bådene ud med en skarp kniv, så de befries for hinder.
Skær kiwifrugterne i skiver.
 
Næringsindhold i 1 portion sorbet med tilbehør
kj 690, kcal 165, fibre 4,2g, fedt 0,7g, mættet fedt 0g, flerumættet fedt 0,2g, P/S -, kolesterol 0.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her