Logo

Blodgrape Parfait, Gele Royal og krondild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
 

Parfait er en frossen dessert, der kunne minde om is. Desserten laves på sukker, æg og fløde. Her er parfaiten lavet på blodgrapefrugt.
 
Bring en kraftig aromatisk og ekstrem vitamin­rig nektar fra bistader, som kan købes i Vietnam til kaviarpriser, krondild, vand, Suduiraut og mørk lynghonning af høj kvalitet fra Fanø op til kogepunktet, tag gryden af var­men, film den og lad trække. Si væsken fra, fyld den på sous-vide poser (vakuum) og opbevar på frost. Lav Gele Royal ved blot at tilsætte lidt gelatine.
Laven skum på cacaosmør og reduceret blod­grapesaft, fyld på en sifonflaske og sprøjt skummet ud på tallerkenen.
Lav parfaiten med blodgrapesaft som en klassisk parfait og pynt desserten med kodrive­blomster.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her