Logo

Blommemarmelade med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en opskrift på en lækker marmelade med blommer og appelsin. Prøv marmeladen til for eksempel nybagte boller, eller morgenbød. Marmeladen er let og hurtig at lave.


900 g udstendede blommer
skal og saft af ½ appelsin
skal og saft af ¼ citron
2 hele nelliker
500 g sukker
30 g valnøddekerner
lidt pektin (melatin)

*

Skær blommerne i mindre stykker og kom de 4 første ingredienser i en gryde Kom nellikerne i en papirtepose, så er de nemmere at fiske op bag efter
Tilsæt 100 g af sukkeret og bring blommerne i kog. Kog dem møre for svag varme. Bland resten af sukkeret i, bortset fra 2 spsk Bring i kog igen. Tilsæt grofthakkede valnøddekerner og kog 5 min. Tjek om marmeladen er tyk nok. Rør eller s de 2 spsk sukker med 1 spsk melatin og drys det i marmeladen. Lad det lige koge og hæld det så på skolede glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her