Logo

Blommemarmelade med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne lækre blommemarmelade med ingefær og æble til morgenmaden, på det lune morgenbrød, eller måske nogle lune boller. Marmeladen er nem og hurtig at lave.

 

½ kg udstenede blommer
250 g skrællede madæbler
1 citron
300 g (3 ½ dl) sukker
½ spsk finreven frisk ingefær
1 tsk marmeladepulver
1 spsk sukker

*
 
Skær blommerne i mindre stykker.
Skær æblerne i tern.
Skræl citronen tyndt og skær skrællen i tynde strimler.
Fjern den hvide hinde af citronen og skær den i små stykker.
Kog frugten i en gryde med låg i 5 minutter.
Tilsæt sukker og ingefær og færdigkog uden låg i 15 minutter.
Bland marmeladepulver og sukker.
Tilsæt det, som angivet på posens brugsanvisning. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (10 stemmer)
Siden er blevet set 6.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her