Logo

Blondekager - småkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En hurtig og nem ting at lave. Ser flot ud og er ideel hvis man vil lave en smuk desserttallerken. Perfekt til brug som tilbehør til isdesserter. Velbekomme.



En hurtig og nem ting at lave. Ser flot ud og er ideel hvis man vil lave en smuk desserttallerken. Velegnet som ledsager til isdesserter og kan også lægges i lag med en god creme eller - frugt imellem. Har man nogle ituslåede blondekager tilovers kan de knuses og blandes i flødeskum. Det smager også godt.

150 g sukker
125 g smør
2 spsk fløde
2 spsk hvedemel
100 g nødder, groft hakkede

*


Det hele smeltes og røres sammen i en gryde. Koges få minutter. En lille skefuld ad gangen sættes på plade med bagepapir. Det er vigtigt med stor afstand, for dejen flyder meget ud.
Bages ved 200º til kagerne er lysebrune. Det varer 10-12 minutter. Hvis kagerne virker lidt fedtede, kan de lægges på et stykke køkkenrulle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
14323-04-2012 08:08:44 Hjørdis Pedersen
Kagerne smager ganske vidunderligt. Jeg prøvede at bage 2 før jeg gik rigtig igang og heldigvis for det. Kagerne skal kun bages ved 180 grader og kun i 6 min. Jeg lod dejen afkølelidt inden jeg satte dem på bagepladen - en lille teskefuld.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her