Logo

Braiseret fasanbryster med med løg og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil have lidt selvforkælelse eller servere en lækker ret til dine gæster så prøv denne opskrift på braiseret fasanbryst. Server retten med en salat samt pasta eller kartofler. Og et glas vin.


4 fasanbryster
2 løg
2 spsk frisk timian
3 dl cheasy 3% krydderurter & hvidløg sauce
1 dl fløde
Olivenolie

*

Fasan brysterne skæres fra skroget (skroget bruges til fond) løgene skæres i både.
Bryster, løg og timian svitses i olie i ca. 2 min. krydres med salt/peber.
Cheasy saucen og fløde tilsættes og det hele simre videre i ca. 10 min, der røres i retten et par gange under stegningen.
Server med:
Rocula salat med jordbær og bacon.


Frisk pasta, kartofler eller ris

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her