Logo

Broccoliterrine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æg
3 dl mælk
500 g broccoli
peber
lidt stødt muskat
smør til formen

Broccolibuketterne skæres fra stokken og blancheres 2-3 min.
En sandkageform (ca. 1 l.) pensles med smeltet dulle og beklædes med bagepapir.
Broccolibuketterne stilles i formen med stokken opad.
Sammenpisket æg og væske, krydret med salt og muskat, hældes over
buketterne og formen stilles forsigtigt i ovnen ved 150-175º.
Lad temperaturen afhænge af, om du skal have noget andet i ovnen samtidig. Ved 175º skal terrinen have mellem 1 og 1 ½ time.
Den er færdig, når den er stivnet helt igennem.
Serveres med tomatsalat til kogt skinke eller hellefisk.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her