Logo

Broget grønsagsgryde i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ lille blomkålshoved
½ selleri
125 g grønne bønner
1 grøn peber
4 tomater
250 g rosenkål
1 porrer
3-4 gulerødder
ærter
1 løg
1 laurbærblad
3 peberkorn
3 nelliker
2 dl vand
 
Skær blomkålen ud i små buketter.
Skræl sellerien og riv den og de skrabede gulerødder groft.
Klip bønnerne i mindre stykker og rens den grønne peber for frøstol og
kærner, før den skæres i strimler.
Porren skæres i ringe.
Bland det hele og kom det i den gennemfugtede stegeso.
Spæk løget med laurbærblad, peberkorn og nelliker og kom det i gryden.
Tilsæt vand og salt.
Retten mørner på ca. 1 time ved 220ºC.
Denne grønsagsgryde kan spises som selvstændig ret, men egner sig bl.a.
også som tilbehør til pølser eller stegt kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her