Logo

Brombær muffins 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g (frosne) brombær
125 g sukker
100 g smør
2 æg
100 g grahamsmel
100 g hvedemel
1 knsp salt
1 tsk bagepulver
1 dl piskefløde
50 g mørk chokolade
flormelis
 
Brombær optøes i en si.

Pisk sukker og smør til det er hvidt.

Tilsæt æg, et ad gangen.
Bland hvedemel, salt og bagepulver og kom det i dejen.
Tilsæt fløde og hakkket chokolade.
Vend forsigtigt brombærrene i.
Linseformene fyldes halvt op med dej og bages ved 200°C i 15 min.
Afkøles og drysses med flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her